Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

A legújabb kormányrendelet alapján nem szükséges a védettségi igazolvány a belépéshez. 

6 éves kortól lehet igénybe venni a trambulinparkot. 

Felső korhatár nincs. 🙂

Van súlyhatárunk. A 110 kg-nál nagyobb testtömeggel rendelkező vendégeinket sajnos már nem tudjuk felengedni eszközeinkre.

Javasoljuk, hogy lehetőleg kényelmes, sportos ruhába gyere.

Nem, étel nem hozható be a trambulinparkba.

Igen, érdemes 20-25 perccel a lefoglalt időpontod előtt megérkezned, mert alá kell írnod a pultnál a Felelősségvállalási nyilatkozatot, ezután átveheted a karszalagod, szükség esetén pedig megvásárolhatod a trambulin zokni(ka)t. Így még kényelmesen lesz időd átöltözni a dressing room-ban. A ruháidat az előtérben elhelyezett  állványokra tedd fel vagy az kulcsos öltöző szekrényekbe tedd be, semmi esetre se hagyd a dressing room-ban. Ezután bemutatunk egy biztonsági videót, ami még egyszer emlékeztet a trambulineszközök helyes használatára.

Nem. Trambulinparkunkat csak a 6. életévét betöltött gyermek látogathatja, ő pedig egyedül is felmehet trambulinjainkra.

Ezek a zoknik egy sajátos csúszásgátló réteggel rendelkeznek a talpon. Segítenek mérséklődni a balesetveszélyt, és nem utolsó sorban fokozzák a trambulinozás élményét is. Csak egyszer kell megvásárolnia nálunk, majd utána mindig hozhatja magával a következő ugráláshoz.

Igen, van maximális létszámlicitünk. Minden órában a megengedett maximum befogadóképességünk 70 személy. Amennyiben elérjük ezt a létszámot, úgy a rendszerünk automatikusan nem enged több jegyet értékesíteni.

Nem, sajnos kutyát nem lehet behozni.

Elindult a trambulinos akrobatika edzésünk heti két alkalommal, 6 éves kortól. Kedden 17-18-ig, szerdán 18-19-ig. Az edzés ára: 2000 Ft/ fő/ alkalom, amely nem tartalmazza a trambulin zokni árát. Bővebb információért érdeklődj facebook oldalunkon.  

Az elveszett, illetve ott felejtett ruhadarabról sajnos nem tudunk információt szolgáltatni. Ilyen esetben vissza kell jönnöd és meg kell keresned a hiányzó ruhadarabod. Viszont nagyobb érték esetében ki tudunk adni információkat, ilyen például a telefon, pénztárca, stb. Visszaszolgáltatás esetén előtte természetesen ellenőrizzük, hogy ténylegesen hozzád tartozik-e az adott tárgy. Ha valamelyik eszközünkön veszik el értéktárgyad, úgy felvesszük elérhetőségeid és a következő rendrakás után, ha felbukkan, értesítünk elérhetőségeiden és visszaadjuk neked.

Igen vannak öltözőink, (dressing room) ahol át tudsz öltözni, de a ruháidat ne hagyd ebben a helyiségben, mert az előtérben kialakítottunk erre a célra megfelelő vállfás ruha állványokat, illetve cipőtartó bokszokat. Tusolásra nálunk nincs lehetőséged.

Igen. Abban az esetben, ha munkatársaink engedélyezik és kizárólag olyan időszakban, amikor senki mást nem zavar.

Ha saját felelősségedre viszed fel, akkor engedélyezett. Tehát, ha az eszköz megsérül, ellopják vagy elveszik, azért mi nem tudunk felelősséget vállalni. Olyan esetben nem tudunk felengedni az eszközzel, ha más embert vagy a saját eszközeinket veszélyezteti. Továbbá figyelmeztetünk arra, hogy az ilyen eszközökkel való ugrálás nagyobb kockázatot jelent, balesetveszélyesebb, hiszen nem biztos, hogy megfelelően tudsz ugrani ilyen esetben.

Az öltöző előtti helyiségben lehetőséged van elzárni a személyes tárgyaidat az értékmegőrzőinkben.

Ilyenkor nem szükségszerű jegyet váltanod. Csak azoknak kell jegyet váltani, akik fel is mennek az arénára.

Igen, szükséges. Időpontfoglalásra  alapvetően online van lehetőség, de fizetni a helyszínen és a weboldalon keresztül is tudsz.

A helyszínen akkor tudsz jegyet venni, ha van szabad helyünk az adott órában. (De ez rizikós, mert ha nincs helyünk az általad kért időpontra csalódott leszel.)

Időpont módosításra van lehetőség, lemondásra  legkésőbb 48 órával a foglalt időpont előtt.

Ezeket általában rugalmasan kezeljük, ez azonban nem minden esetben kivitelezhető. Ha a következő idősávban van még hely, akkor oda át tudjuk rakni jegyed. Viszont, ha már minden jegy elkelt, úgy nincs opciód a jegy időpontjának módosításra. Ilyenkor később tudod elkezdeni a trambulinozást, ellenben ugyanabban az időintervallumban kell abbahagynod az ugrálást, mint a többi vendégünknek.

Egyelőre sajnos nem tudsz SZÉP kártyával fizetni.

Igen, a helyszínen lehetőséged van ajándékutalvány vásárlásra.

Csoportokhoz fűződő kérdések

Igen, van. (Az épület jobb oldalának hátsó részén)

Aki használni akarja a trambulinokat annak igen, kötelező. Csoportok esetében egy csoportos felelősségvállalási nyilatkozatot kell leadni a nevek feltüntetésével.

Nem kell, ha a nem szeretnél ugrálni, de akkor nem mehetsz fel a trambulin arénára, viszont lent tudsz várakozni a kanapéinkon.