Crazy Jump - trambulinpark Szeged

Tudj meg többet

a crazy jump trambulin-parkról

trambulinpark Szeged wipeout
trambulinpark Szeged nyílt trambulin pálya

hello szeged, megérkeztem!

Nemrég még csak egy nagy álom volt, hogy szeretett városunkban, Szegeden is legyen egy trambulinpark. És ez az álom most valóra vált. Így születtem meg és lett a nevem „Crazy Jump”. Hogy miért így neveztek el?  Mert ahhoz, hogy letedd a telefonodat vagy felállj a videójátékok mellől, egy őrülten jó helyre van szükség. Gyere el, és fedezd fel!

Ha gyerkőc vagy, szeretném, hogy tudj tartani egy felejthetetlen szülinapi bulit a zsúrszobáimban és a bolondos szórakozás mellett fejlesszem az egyensúlyérzékedet, a figyelmedet, és összpontosításodat is, ami majd garantálja a sok ötöst a suliban. Ha már felnőttél, de legbelül még ott van a gyermeki éned, vagy csak egyszerűen szükséged van egy kis energia levezetésre, kikapcsolódásra, akkor neked is itt a helyed! Gyere és szórakozzunk egy jót! Várlak Téged is, akár a hét minden napján.

játékaink

trambulinpark Szeged dodgeball

Dodge ball (kidobós)

Mindig is az iskolai testnevelés órák elengedhetetlen tartozéka volt a kidobós. A világszerte Dodge ball néven ismert felnőttek által is űzött változat azonban már több, mint a labda ötletszerű dobálása. A trambulin pályán akrobatikus mozdulatok használatával ejtsd ki te elsőként az ellenfél játékosait.
trambulinpark Szeged BossaBall

Bossaball (röplabda)

A pálya közepén felállított röplabdahálóval a dodgeball pálya átalakítható bossaball pályává is. A bossaball egy olyan játék, ahol a trambulin felületen két csapat küzd meg egymással röplabda elemeket használva. Ugorj te a legmagasabbra és kerüld ki a sáncot!
trambulinpark Szeged mászófal

Mászófal

Legyél te a szegedi „Cliffhanger” Itt az sem baj ha véletlen megcsúszik a lábad és a mászás nem sikerül elsőre mert akkor is egy levegővel teli légzsákra (airbag) érkezel.
trambulinpark Szeged battle beam

Battle beam pálya

Itt eldől, hogy ki a menőbb kettőtök közül! Zökkentsd ki a az egyensúlyából a vetélytársadat a battlebeam szivacs ütődet használva és bátran lökd a mélybe, nyugi, puhára fog esni.
trambulinpark Szeged nyílt trambulin pálya

Nyílt trambulin pálya

Ha ereidben tornász vér csörgedezik itt gyorsan kiderül. Lehet, hogy észre sem veszed és már megcsináltál három flick-flack-ot, vagy két dupla szaltót ;). De versenyezni itt is ér! Egyszerre indulhattok és a gyorsabb a győztes
trambulinpark Szeged slamball

Slamball pálya (kosárlabda)

Los Angeles Lakers? Ismerős? Te is a fellegekben járhatsz a gumiasztalok segítségével. Ugorj, zsákolj és gyűjtsd a pontjaidat. Zsákolj csont nélkül és a haverod tuti belekékül. 🙂
trambulinpark Szeged ninja warrior

Ninja warrior pálya

Legyél egy igazi Ninja és mássz meg minden akadályt. Méretes bicepsz, tricepsz és a kockahas garantált egy pár kör után. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kihívás. Ha menet közben feladnád csak bátran huppanj a gömbökkel teli medencébe.
trambulinpark Szeged airbag

Big Airbag (légzsák)

Repülj őrülten és félelem nélkül. Hisz egy olyan freestyle eszközre érkezel, ami légpárnás és tompítja az ugrásod , itt nem égő ha a hátadon landolsz , sőt a fejes itt nem menő!
trambulinpark Szeged iWall

iWall (Interaktív fal)

Legyél fényvadász! Kapd el a fényt ahol kigyullad, legyél gyorsabb és ügyesebb, mint a barátod. Könnyen lehetsz te a bajnok hisz itt is a trambulin segíti ugrásodat. Gyűjtsd a pontokat és dönts csúcsokat.
trambulinpark Szeged wipeout

Wipe out / Lábsöprő

Ilyennel még biztosan nem találkoztál, ez aztán a kihívás! Az országban elsőként nálunk egy igazán Őrült eszköz, ahol a legfontosabb a jó időzítés. Nem mindegy, hogy mikor ugrasz és mikor hajolsz , ha nem figyelsz könnyen pórul jársz. A forgó szivacsrúd tud gonoszkodni és könnyen kisöpörhet a pályáról.

kezdődhet az őrület?